Skyvedører med sort profil

 
Skyvedører med sort profil
Trendfarger kommer og går, men sort er en tidløs favoritt som vi aldri ser ut til å bli lei av. Sorte detaljer i interiøret løfter frem de andre fargene i rommet, og gir uttrykksfulle kontraster. Nå vil alle interiørentusiaster ha skyvedører med sort profil – det perfekte blikkfanget i et moderne interiør.

Det beste med denne trenden er at den løfter frem klassiske kombinasjoner! Sort profil og klart speil for økt romfølelse, eller sort med hvit fylling for en crisp og moderne følelse. Dette er det perfekte tidspunkt å både følge trenden, men også velge en klassisk kombinasjon du kan nyte synet av lenge.

Og hvor herlig er det ikke med vakre og elegante skyvedører som glir stille på skinnen sin, og som med et lite svisj dekker til alt bak slik at rommet føles rolig og ryddig? Ved å montere skyvedører fra gulv og tak og fra vegg til vegg, utnyttes hver millimeter av plassen - på en måte som ikke er mulig med et vanlig klesskap med dører.

I Elfa's planleggingsverktøy kan du selv planlegge alt fra en liten bokhylle til en fullstendig garderobe - komplett med innredning og skyvedører.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår