Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm

 
Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm
Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse opp vaskerommet.

Vaskerommet har lenge stått i skyggen av andre rom i hjemmet, men det er i ferd med å endres. Hos den svenske innredningsaktøren Vedum har interessen for et smart og vakkert innredet vaskerom økt den siste tiden. Vi ønsker rett og slett å utføre våre hverdagsgjøremål i en praktisk hverdagsdrøm.

   – Vaskerommet blir ofte sett på som et rom for det mest nødvendige, praktisk men lite fokus på trivsel. Samtidig tilbringer vi mye tid der, og flere velger å bruke rommet for flere praktiske gjøremål. Da gjelder det å planlegge for god oppbevaring og gjennomtenkte løsninger – for å utnytte plassen best mulig. Derfor ønsker vi i Vedum å gi vaskerommet ekstra mye omtanke nå, for å møte kundenes ønsker om funksjonelle rom der det også er hyggelig å være, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.

I alle vaskeromsinnredninger fra Vedum ligger fokus på å lage funksjonelle løsninger som harmoniserer med hjemmet ellers. Vakre detaljer, myke farger og naturlige materialvalg er like selvsagt i vaskerommet som i hjemmets øvrige rom. Det skal være trivelig å besøke vaskerommet – også. Det legges stor vekt på usynlig oppbevaring og smarte arbeidsområder.

I Vedums sortiment for vaskerom finnes for eksempel vaskerommet med fronten Maja. En front som i likhet med all Vedums innredning, er produsert i fabrikken i Vestgøtske Vedum. Fronten Maja finnes også til kjøkken, bad og garderober, og mange velger å innrede med samme fronter gjennomgående i hjemmet. Å velge lik innredning i så vel kjøkkenet som på badet, og til og med i garderoben i gangen, gir hjemmet en harmonisk sammenhengende følelse.

Hvordan skal man tenke når man planlegger sitt vaskerom? 3 raske tips fra Vedum:

 1. Benkeplass og smart oppbevaring er A og O
  Å kunne avlaste, sortere og brette er grunnlaget for et funksjonelt vaskerom. Tenk i stasjoner og planlegg ut ifra det. En stasjon for den våte vasken, en stasjon for det som skal brettes og gjerne også smart oppbevaring på veggene. Bruk gjerne oppbevaringskurver for å unngå at det ser rotete ut.
   
 2. Tenk på ergonomien
  Viktig å tenke på å plassere vaskemaskin og tørketrommel i en behagelig arbeidshøyde, for å gjøre ergonomien så god som mulig. Åpne hyller gir enkel tilgang til det du behøver, og er et smart og vakkert innslag i vaskerommet.
   
 3. Velg skjult oppbevaring
  Et vaskerom kan fort oppleves som rotete. Å holde overflatene rene er en nøkkel for å unngå rot. Utdragbare vaskekurver og trådkurver i forskjellige høyder og størrelser, gir både skjult oppbevaring og smarte sorteringsmuligheter. Å velge skjult oppbevaring gjør vaskerommet praktisk, innbydende og trivelig!
 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår