– Slik får du kaffebar-følelse hjemme

 
– Slik får du kaffebar-følelse hjemmeBildet: De'Longhis La Specialista Prestigio
De'Longhi lanserer La Specialista Prestigio, det nyeste innen premium manuelle kaffemaskiner .

I den nye La Specialista Prestigio kombineres vitenskapen som trengs for å lage perfekt kaffe med ekte barista-håndverk. De'Longhis forsknings- og utviklingsgruppe har jobbet sammen med kaffeeksperter og brukt tusenvis av timer på finjustere La Specialista Prestigio. Det har resultert i en maskin som opererer i grenselandet mellom vitenskap og kaffekunst.

La Specialista Prestigio er utviklet for de som har en pasjon for kaffe og som ønsker å bli enda bedre på å lage den med en maskin som er skapt for å innfri. Når vi sier «The confidence to craft your taste» tenker vi på de som elsker å lage kaffen selv og som ønsker en kaffemaskin som kan hjelpe dem til å bli enda bedre.

- Vi ser forbrukermønsteret endrer seg og at det helt klart er en sterk økning og trend med barista-style på hjemmebane, sier Ulrika Ekelund, Marketing Manager på De'Longhi Scandinavia i en pressemelding.

La Specialista Prestigio har skreddersydd hvert steg i kaffebrygge-prosessen og gir deg total kontroll – fra valg av kaffebønner til ferdig kopp. Vitenskap og innovasjon har stått sentralt gjennom hele designprosessen til La Specialista Prestigio, slik at du får den ekte barista-opplevelsen.

- La Specialista Prestigio bruker innovativ maskinteknologi som ingen andre enn De'Longhi har. Sensor kvern-teknologi kalibrerer kaffebønnene dine, mens smart tamping bruker korrekt trykk uten å skape problemer eller søle den nymalte kaffen. Alt er designet for å skape en autentisk barista-opplevelse hjemme på ditt eget kjøkken, forteller Ekelund.

Her er noe av teknologien som gjør La Specialista Prestigio så spesiell:

• Sensor kvern-teknologi. Åtte nivåer med kverningsgrad gir presis kontroll og variasjon. Nivå 1 er den fineste og nivå 8 den groveste innstillingen. Siden hver blend med kaffebønner er unik, har vi valgt å lage så mange nivåer for å gi maksimal aroma fra de bønnene du velger. 

• Aktiv temperaturkontroll. Maskinen har tre temperatur-innstillinger mellom 90 og 96 grader for å kunne utnytte ulike kaffebønners egenskaper best mulig. Vanntemperaturen kontrolleres presist gjennom hele bryggeprosessen, noe som gir stabil temperatur for konsistent smaksutnyttelse.

• Smart tamping. La Specialista Prestigios smarte tampe-løsning gir konsistent trykk og du unngår å søle nymalt kaffe på kjøkkenbenken.

• Tre automatiske «one touch»-oppskrifter. La Specialista Prestigio har tre kaffeoppskrifter som du kan velge med kun ett trykk. Velg mellom espresso, kaffe og americano. 

• Dynamisk pre-trakting. Dette utnytter kaffebønnenes egenskaper best mulig ved å justere lengden på pre-traktingen i forhold til hvor sterk kaffen skal være. Prosessen sørger for at vannet distribueres helt likt over kaffen gjennom bryggeprosessen.

• Manuell melkeløsning. La Specialista Prestigios My LatteArt melkeskummer gir alle kaffeelskere muligheten til å være kreativ. Du kan skape silkemykt skum og lage din egen latte-kunst. 

De'Longhi La Specialista Prestigio er tilgjengelig i ledende elektroforhandlere over hele landet, veiledende pris 8.915,-. 

PS: Brad Pitt har hovedrollen i De'Longhi´s internasjonale kampanje «Perfetto - fra bønne til kopp»? Brad Pitt er en perfekt ambassadør som kan vise frem De'Longhi og kategorien kaffemaskiner på en sofistikert og elegant måte.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår