Slik hjelper du barna å holde orden i gangen

 
Slik hjelper du barna å holde orden i gangen
Hverdagen er forskjellig i alle familier. Et godt tips for å få til funksjonell oppbevaring i gangen, er å tenke gjennom familiens hverdag. Da kan du innrede med oppbevaringsprodukter som passer til det som skal oppbevares der.

Gjør det enkelt for små hender
For eksempel synes barn at det er enklere å henge fra seg på kroker enn på kleshengere, så med mange kroker i barnevennlig høyde hindrer du at sekker og jakker ender på gulvet. På disse oppbevaringslister kan du fylle på med så mange kroker som du trenger. Dediker områder, hyller, kurver og kroker til alle i familien slik at når dere kommer hjem, vet alle hvor jakker, vesker og sekker skal være.

Meshkurver gir både oversikt og enkel tilgang
Mesh-kurver er finmaskede og tette nok til at småting ikke faller ut, samtidig som de er transparente nok til at du ser hva som er i kurven. Dersom du ønsker å dele inn meshkurvene dine i ulike rom, finnes det noen smarte avdelere som du enkelt klikker fast i kurven.

Trådhyller tåler en trøkk
Støvler og sko drar med smuss, sand og grus inn i gangen. Har du tette hyller blir de fort skitne og stygge. Velg trådhyller eller uttrekkbare skohyller til sko, så faller smusset ned på gulvet, og du kan enkelt støvsuge det opp. Trådhyller tåler også røff behandling og kan raskt tørkes av med en fuktig klut.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår