Smart oppbevaring til barnerommet

 
Smart oppbevaring til barnerommetSmartStore Classic med smarte klips bidrar til et organisert og ryddig barnerom. Tilgjengelig i 18 størrelser.
Tegnesaker, kosedyr og leker. Det kan være utfordrende å skape system i det kreative kaoset på barnerommet. SmartStore Classic med smarte klips bidrar til et organisert og ryddig barnerom.

Leker som flyter utover gulvet er et kjent problem for de fleste barne- familier. Barna samler på stort og smått og kan ha problemer med å skille ulike kategorier fra hverandre. At vi voksne gjerne kjøper noen leker for mye hjelper heller ikke på organiseringen.

For at barna selv skal klare å holde rommet ryddig er det viktig å legge forholdene til rette. Med noen enkle grep kan det uryddige barne-rommet forvandles til et ryddig og innbydende rom til lek og moro:

  • En leke inn, en leke ut! Hvis barnet får en ny leke må en annen pakkes vekk. Gi den bort eller spar den til en senere anledning. Når leken pakkes frem igjen kan den oppleves som helt ny!
  • Sorter lekene etter kategori. Kosedyr for seg, tegnesaker i én boks og biler i en annen. Med klare retningslinjer vet barna hvor de skal plassere de ulike lekene når leken er over.

Organiseringen kan gjøres mer dekorativ med transparente oppbevaringsbokser. SmartStore Classic er tilgjengelig i flere farger og er fremstilt i transparent plast slik at de gir god oversikt over innholdet. Dette gjør det enklere å finne frem til akkurat det du trenger. Boksene er stablebare og produsert i Sverige. De er lufttette, med smarte klips som enkelt kan håndteres av små barnehender.

SmartStore Classic er tilgjengelig i 18 ulike størrelser, fra 1 til 70 liter. Pris fra kr 25.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår