Stadig flere ønsker moderne berøringsfrie kraner

 
Stadig flere ønsker moderne berøringsfrie kraner- Moderne, veldesignede armaturer signert Oras har sin naturlige plass i norske hjem, forteller fagmann og kranentusiast Kim Haugom.
- Berøringsfrie kraner er noe de fleste bare har kjennskap til fra offentlige miljøer, på kjøpesentre, flyplasser, restauranter og sykehus. Oras lanserer imidlertid stadig nye veldesignede armaturer som er så lekre at de sklir rett inn i selv de beste hjem.

- Våre nye Electra-modeller har så fin design at de kommer til sin rett selv i det mest kresne hjem, understreker Kim Haugom, kranentusiast og prosjektansvarlig hos Oras Armatur.

Lekkert og funksjonelt
- Uansett om kranene skal på kjøkkenet eller på badet, vi har lekre løsninger som i tillegg til sitt vakre utseende har funksjonelle egenskaper som kan få selv en hardbarket husfar til å smile, forteller Haugom. Berøringsfrie armaturer er både effektivt og miljøvennlig. Det er helt klart at man vil spare vann, og dermed også spare penger mens man er litt grønn.

- Man trenger heller ikke være redd for at barna skal skolde seg, både temperatur og vannmengde stiller man inn på forhånd.

Praktisk og moderne
Han trekker frem Oras Optima, kjøkkenkranen som kombinerer berøringsfritt med hendler.
- Dette er en god og praktisk kran, her ivaretas både de praktiske hensyn når man skal skylle noe over lengre tid, og når man samtidig skal vaske hendene på en hygienisk riktig måte.

- Med berøringsfritt så handler det for eksempel om å skylle hendene mellom kyllingen og salaten. Man kan lett bli smittet av bakterier hjemme, både av mat og av hverandre.

Fakta om hygiene
Folkehelseinstituttet er blant dem som anbefaler god håndhygiene, noe som er særlig aktuelt under influensaepidemiene. Kjendiskokken Charlotte Moen presenterer forøvrig på denne YouTube-videoen gode råd når det gjelder hygiene og arbeidsflyt på kjøkkenet.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår