Sterkt boligsalg tross covid-19

 
Sterkt boligsalg tross covid-19Illustrasjonsbilde. Foto: Veidekke
Veidekke solgte 263 boliger i andre kvartal 2020. Dette er på nivå med samme kvartal i 2019 og viser at Veidekke Eiendom kom seg sterkt gjennom kvartalet som var preget av koronapandemien.

Totalt har Veidekke solgt boliger for 1,3 milliarder kroner i andre kvartal 2020. Antallet boliger i produksjon er 1 887.

Veidekke solgte 264 boliger i andre kvartal 2020. Til sammenligning ble det solgt 275 boliger i 2. kvartal 2019 og 299 boliger i 1. kvartal 2020. I både Norge og Sverige har det vært lavere salg i midten av kvartalet som følge av koronapandemien. Aktiviteten er i dag på samme nivå som før pandemien. Verdien av de solgte boligene i kvartalet var 1,3 milliarder kroner, hvorav Veidekkes andel var 900 millioner.

- Vi ser at vi har kommet godt gjennom et kvartal preget av koronapandemien. Vi har opprettholdt planlagte salgs- og byggestarter, og i motsetning til ved tidligere kriser, så ser vi nå at aktiviteten har holdt seg godt på de fleste av våre satsingsområder, sier Jørgen Wiese Porsmyr, konserndirektør i Veidekke, i en pressemelding.  

Antallet boliger i produksjon er nå 2 008 boliger, hvorav Veidekkes andel er 1 489 boliger. Salgsgraden for boliger i produksjon er 71 %.

Veidekke inngikk 16. juni 2020 avtale med et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS om salg av eiendomsvirksomheten i Norge og Sverige. Transaksjonen forventes å være gjennomført i løpet av september 2020.

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår