Sunlit Days, den første karbonnøytrale kolleksjonen fra Silestone®

 
Sunlit Days, den første karbonnøytrale kolleksjonen fra Silestone®Silestone® Sunlit Days i fargen Cala Blue
Sunlit Days er fem solblekede middelhavstoner, inspirert av menneskelige verdier og en naturlig livsstil.

Sunlit Days er ikke bare Silestone® sin første karbonnøytrale kolleksjon. Det er den første karbonnøytrale kolleksjonen i kvartsoverflater og konstruert steinindustri. Denne milepælen viser merkevarens forpliktelse til bærekraft og årelangt, målbevisst arbeid. For å nå denne nye milepælen i bransjen, forplikter Cosentino seg til å motvirke CO²-utslipp av hele livssyklusen i Silestone® Sunlit Days-serien. Selskapet er også avhengig av forskjellige frivillige motregningsprosjekter, behørig sertifisering og være innenfor rammen av det frivillige karbonmarkedet. Dette initiativet suppleres også med et partnerskapsprogram for bevaring av havbunnen.

Middelhavets naturlige liv og farger
Silestone® Sunlit Days er en hyllest til livsstilen til virkelige mennesker som lever ved Middelhavet. De tar oss med på en reise gjennom lys og farger. Faro White, Cincel Grey, Arcilla Red, Cala Blue og Posidonia Green er mer enn bare navnene på disse fem fargene. De er historier, opplevelser og uttrykk.

Silestone® Sunlit Days i fargen Arcilla Red 

Silestone® Sunlit Day består av fem farger: 

Faro White, Middelhavets hvite helter
Faro White representerer det hvite i Middelhavet. Inspirert av fyrene som viser vei for skip, symboliserer de hvite, solfylte veggene renhet, enkelhet og ro. Denne fargen også preget av en silkemyk, glatt tekstur.

Mario, den siste fyrvokteren
Mario er den siste fyrvokteren. I mer enn 28 år har han tjent yrket. Når han slutter, vil teknologi ta over. Mario er inspirasjonen bak Faro White.

Cincel Grey, en balanse mellom varmt og kaldt
Cincel Grey er en finkornet, silkegrå, nyanse som presterer best når den bades i lys. Den er nøytral og allsidig, balansert mellom det varme og det kalde. Den myke teksturen er fengslende.

David, gitarmakeren som finner skjønnhet i de minste detaljer
David skaper magi i verkstedet. Hver gitar meisles, måles, testes og justeres. Den franske håndverkeren dro til Spania og forelsket seg i solen, livsstilen, musikken og magnetismen i landet. David har inspirert til fargen Cincel Grey.

Arcilla Red, en jordrød nyanse
Middelhavet puster ild, og noen steder ser det ut som blodet strømmer. Dette er Arcilla Red, en jordrød nyanse som gjør deg forelsket, smaker som vin og lukter av petrichor. Essens, fargebrytning, styrke, lidenskap og mye karakter kombinert med myk tekstur.

Rober og María del Mar, lidenskap og ro i skjønn forening
Med druer dyrket fra den magiske leirejorden i Sierra Nevada skaper vinavlerne Rober og María del Mar vin med unik smak laget utelukkende av druer. De er inspirasjonen bak Arcilla Red.

Cala Blue, en livlig dypblå nyanse
Å snakke om Middelhavet betyr å snakke om havet, brisen, det vidstrakte området og dets uendelige horisont. Cala Blue er en dyp og sofistikert blåfarge som beveger seg med resten av elementene som omgir den. Teksturen føles som kjærtegn fra havet.

Fernando og Marina, fra NGO Equilibrio Marino har inspirert Cala Blue og Posidonia Green
Mer enn 12.000 arter av urplanter og dyr bor i Middelhavet, og mange av dem truet av plastforurensning. NGO Equilibrio Marino jobber for å rydde opp avfall fra skjær, havbunn, strender og kyst.

Posidonia Green, der tiden står stille
Den grønne fargen får navnet sitt fra engene av Posidonia på Middelhavets bunn. En kombinasjon av energi, glede og natur, klare til å overraske og hypnotisere. Den myke og delikate konsistensen suppleres av denne harmoniske nyansen.

Fernando og Marina, fra NGO Equilibrio Marino har inspirert Cala Blue og Posidonia Green
Cosentino vil, gjennom forpliktelse til Equilibrio Marino, gjennomføre tiltak rettet mot utvinning av Posidonia-enger som er nødvendige for å redusere CO², og for å gjenopprette det marine livet. 

Sunlit Days og HybriQ+
Sunlit Days er en kolleksjon laget med den eksklusive og banebrytende HybriQ®- teknologien fra Silestone®. Produksjonsprosessen bruker 99% gjenbrukt vann fra produksjonsprosessene, 100% fornybar elektrisk energi og minst 20% resirkulerte råvarer i sammensetningen.

HybriQ+ -teknologien reduserer betydelig andelen av krystallinsk silika.
I stedet brukes en hybridformel som består av mineralråvarer og resirkulerte materialer. Med denne nye komposisjonen opprettholdes den enestående mekaniske og tekniske ytelsen og den tidløse skjønnheten til Silestone® intakt.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår