Svedbergs og Halvor Bakke går i dusjen sammen

 
Svedbergs og Halvor Bakke går i dusjen sammen
En av Norges høyeste fosser har inspirert oss til å skape en dusj med mye glass og god plass. Tynne, grafiske profiler gir et minimalistisk og stilrent uttrykk.

Noen har regnet ut at vi i løpet av et år tilbringer vel to døgn under de varme vannstrålene. Omtrent halvparten av oss synger samtidig, og nesten like mange reflekterer over livet. Dette er interessant, for det sier en del om våre dusjvaner. Vi dusjer ikke lenger bare for å bli rene, det dreier seg like mye om design og funksjon. Det er en av grunnene til at Svedbergs nå lanserer den nye dusjserien Langfoss i samarbeid med Halvor Bakke.

Trenden er tydelig. Mange drømmebad blir i dag innredet i en minimalistisk stil krydret med hotellfølelse. I sentrum står blant annet dusjen, vannstrålene som omfavner kroppen etter en lang dag, eller kanskje hjelper oss med å våkne på en behagelig og avslappende måte.
– Et av Norges høyeste fossefall har inspirert oss til å skape en dusj med mye glass og god plass. Rangfoss dusjvegger har profiler og detaljer som skaper et grafisk og stringent uttrykk i matt aluminium eller matt svart. En eksklusiv følelse. Gulvprofilene har det samme formspråket, sier Johan Körner som er designleder hos Svedbergs.

Med Langfoss har du flere valgmuligheter. Velg mellom klart eller røykfarget glass, og alternativene matt svart eller naturanodisert aluminiumsprofil.
– Det bølgende stoffet tilfører mykhet samtidig som det absorberer lyd, men det er også praktisk. Trekk dusjforhenget for om du vil dusje i fred, eller trekk det til siden om du heller vil vise fram spa-produktene dine.

For den som stadig søker forandring, er det lett å ordne. Bare skift ut stoffet når du måtte ha lyst. Tekstilene kommer fra det ærverdige tekstilfirmaet Ludvig Svensson, som er kjent for god design og høy kvalitet. Velg mellom standardfargene naturhvit, granittgrå eller askegrå. I tillegg kan du velge fra stoffkolleksjonen Salt, se svedbergs.no.
– En annen smart løsning er avlastningshyllen som monteres rett på glasset så man ikke trenger å bore hull i overflaten. Hyllen har dessuten et beslag som gjør den lett å ta av og å rengjøre, forklarer Johan.

Langfoss markedføres og selges kun gjennom Bademiljø og Comfort.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår