Svedbergs slipper sju nyheter på badet

 
Svedbergs slipper sju nyheter på badet
Svedbergs har ikke ligget på latsiden i 2020. I året som kommer, lanserer firmaet flere nyheter som ikke bare gjør baderommet penere, men også smartere og mer funksjonelt.

Johan Körner, designleder hos Svedbergs, loser oss fram blant nyhetene.
– Når det gjelder trender, er det mye snakk om det nordiske, minimalistiske og grafiske. Forbrukerne ønsker seg hotellfølelsen hjemme. Formgivning og valgfrihet er fremdeles viktig, i likhet med materialer, med tynne servanter og slanke profiler som føles nytt og eksklusivt. Dette er noe av det som har inspirert oss på Svedbergs når vi har planlagt 2021.

Nye fronter på møbelserien Forma
Møbelserien Forma står for valgmuligheter. Kunden skaper sin egen stil ved å velge fronter, skap, farger, materialer, detaljer, bredde og dybde. En av årets nyheter er skuffefrontene med integrerte håndtak, som skaper et helt nytt uttrykk.

Velg fargetemperatur på belysningen
Tiden er forbi da en belysning bare lyste. Den som nå kommer fra Svedbergs kan for eksempel gi lys ned på vasken, og stemningsfull bakgrunnsbelysning. Noen belysninger kan touch-styres, og en kan endre både lysstyrke og fargetemperatur. Det er perfekt f. eks. når en skal sminke seg.

Mer oppbevaring til folket
Går det an å få for mye oppbevaringsplass? Nei, sier Svedbergs, og lanserer noen smarte nyheter. Skuffene kan trekkes helt ut, noe som betyr at hele skuffens lengde kan utnyttes. Enkelte møbelserier har åpen oppbevaring for å kunne vise fram produkter og innpakninger som visuelt øker luksusfølelsen på badet. På ett av oppbevaringsmøblene kan det lett bygges på ekstra oppbevaring på siden, slik at den totale bredden økes. Andre nyheter er holdere for føner, varmebestandige overflater og innebygd ladestasjon.

Egen lakkeringsmetode for tre og metall
Svedbergs har utviklet sine egne lakkeringsmetoder for optimal slitestyrke og kvalitet. DuraDry sikrer at tremøbler tåler fukt og får lang levetid. Metoden som benyttes på metalldeler, EnduraDry, er basert på nanoteknologi. Det gir en god overflate som er ekstremt tett og slitesterk.

Fire nye servantkraner
Blandebatteriet er en detalj som påvirker hvordan hele badet oppfattes. Selv om utseendet er viktig, får stadig flere modeller også smarte funksjoner. Det er gjerne snakk om ting som ganske enkelt gjør livet litt enklere og mer behagelig, eller mer miljøvennlig. Nyhetene for 2021 heter Tron, Skule, Kebne og Ejer.

Dusj med stil
Vi dusjer ikke bare for å bli rene. Dusjopplevelsen handler også om design og funksjon. En av Norges høyeste fosser har inspirert Svedbergs til å skape Langfoss, en dusjserie med mye glass og mye plass. Slanke, grafiske profiler gir et minimalistisk og stilrent uttrykk. Det bølgeformede tekstilet bidrar til en eksklusiv og lun følelse. Andre nyheter for 2021 er takdusjpakkene Stuor og Yding.

Speil skaper opplevelse
Speil får en større betydning for hvordan badet oppleves. Speilene Valje, Tived og Ista samt speilskapet Sarek er fire spennende nyheter fra Svedbergs i 2021. Flere av disse kan fås i ulike størrelser og med smarte funksjoner

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår