TECElux – WC-terminalen med skjult teknologi

 
TECElux – WC-terminalen med skjult teknologi
WC-terminalen TECElux tilbyr automatisk spyling, belysning i betjeningsplaten og luftfilter-system som renser rommet for dårlig lukt.

Teknologien skjuler seg bak en lekker glassplate og terminalen kan kombineres med de fleste vegghengte toaletter. TECElux er en WC-terminal som forener funksjonalitet, komfort og design. Denne kombinasjonen har resultert i en rekke utmerkelser og priser, blant annet Good Design, IF Product Design Award og Red Dot Design Award.

Teknologien skjuler seg bak en lekker glassplate som gir et helhetlig uttrykk, men som egentlig består av tre deler: TECElux innbyggings-sisterne, glassplate i hvit eller svart og en nedre glassplate med toalett-feste, som passer de aller fleste vegghengte toaletter og dusjtoaletter.

Betjeningsplaten har integrerte lys som aktiveres via en bevegelses-sensor. Ypperlig for nattlige toalettbesøk når en ikke vil slå på lyset. TECElux tilbyr i tillegg automatisk spyling. Det er nok å sveipe hånden foran knappene for å aktivere spylingen, og på den måten oppnås maksimal hygiene. Terminalen kan også fås med klassisk manuell betjeningsplate.

WC-terminalen har et luftfilter-system med keramisk luktfilter som renser rommet for dårlig lukt. Lukten trekkes vekk i toalettet, og renset, frisk luft brer seg ut i rommet – uten ventilasjon. WC-porselenet kan justeres opptil 8 cm opp eller ned, selv etter montering.

Montering og vedlikehold gjøres enkelt ved å åpne den øverste glassplaten. Med de nevnte funksjonene; automatisk spyling, belysning og luftftilter, kan WC-terminalen tilpasses personlige behov.

TECElux er tilgjengelig i tre utgaver – TECElux 100, 200 og 400. TECElux 100 tilbyr automatisk spyling. TECElux 200 gjør det mulig å justere WC-porselenets sittehøyde. TECElux 400 inkluderer alle funksjoner, inklusive luftfilter. Montering og vedlikehold gjøres enkelt ved å åpne den øverste glassplaten.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår