Thomas Sandell i designsamarbeid med Plantasjen

 
Thomas Sandell i designsamarbeid med PlantasjenNå lanserer Plantasjen den nye kolleksjonen «Extend Your Space», som er utviklet av en av Sveriges mest prisbelønte og kjente arkitekter, Thomas Sandell.
Nå lanserer Plantasjen den nye kolleksjonen «Extend Your Space», som er utviklet av en av Sveriges mest prisbelønte og kjente arkitekter, Thomas Sandell. Serien inneholder sju unike og innovative produkter som på en moderne måte bidrar til å inkludere flere planter i hjemmet.

Thomas Sandell er en av Sveriges mest berømte arkitekter og designere. Portfolien hans rommer en rekke bygninger som Gåshaga brygge på Lidingö, Stockholmsbörsen og innredningen på Moderna Museet.

Nå har han i samarbeid med Plantasjen designet en unik kolleksjon med planteløsninger i stilrent hvitt som lar plantene stå i fokus. Kolleksjonen er inspirert av arkitektoniske former og smarte løsninger som oppfyller behovet for praktiske gjenstander i hverdagen. Et eksempel er Situne vindusstang, som har fem kroker som gjør det mulig å henge flere planter mellom vinduskarmene.

- Det har vært viktig å designe produkter som passer inn i ulike hjem og som lar plantene få en fremtredende rolle. Serien har derfor fått rene linjer og en tidløs design, sier Thomas Sandell.

Kolleksjonen er et direkte resultat av en økt etterspørsel etter å innrede med planter hjemme. I Plantasjens nylanserte rapport Växttrender 2018 svarer annenhver svenske at de har flere enn ti planter i hjemmet. Vanligst er det derimot å ha opptil 20 planter. Da trenger man gjerne mer plass til å sette dem på.

- Vi opplever fortsatt en enormt stor etterspørsel etter å innrede med grønne planter. I dag er planter en selvsagt interiørdetalj i alle rom, til og med på baderommet. Vi har derfor valgt å lansere denne kolleksjonen for å møte kundenes behov for flere steder å sette eller henge plantene på, sier Petra Nowak, Nordic Category Manager, Complementary i Plantasjen.

«Extend Your Space» er tilgjengelig for salg i Plantasjens butikker fra og med medio oktober.

Informasjon om de nye produktene:

Alora plantelys med ampel Ø18cm
Hvit, stilren armatur til plantelys med vanntett ampel. Lyser opp i mørke kroker og gjør det mulig for planter å trives på nye og utradisjonelle steder. Må kompletteres med plantelyspære.
Pris: NOK 399

Dalia festbart brett, langt
Plantebrett i hvitt metall som festes til vinduskarm, bord eller bokhylle for å skape ekstra plass til planter.
Pris: NOK 299

Dalia festbart brett, rundt
Plantebrett i hvitt metall som festes til vinduskarm, bord eller bokhylle for å skape ekstra plass til planter.
Pris: NOK 199

Grenna hengende brett
Hengende brett i hvitt metall for potteplanter og blomster.
Pris: NOK 199

Situne vindusstang
Lettmontert og regulerbar stang i hvitt metall for å henge opp planter i vinduet. Leveres med fem kroker. Skruer er ikke nødvendig. Monteres vannrett.
Pris: NOK 199

Situne pidestall
Klassisk trearmet pidestall i moderne og stilren design.
Pris: NOK 399

Studia brett med plantelys
Stilrent og vanntett, hvitt brett med integrert vekstlys som gir ekstra lys til planter som ikke får nok naturlig lys. Den bueformede designen skaper en dynamisk lysspredning som gir optimale vekstforhold for planter.
Pris: NOK 449

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle