Tid for innekos med lun varme

 
Tid for innekos med lun varme
Når snøen laver ned utenfor er det godt å kunne nyte den lune varmen som er innendørs. DeLonghi lanserer nå Slim Style konvektorovn, en frittstående ovn med keramisk teknologi som gir en behagelig og solid oppvarming.

Konvektorovnen DeLonghi Slim Style HX65L22 gir rask og effektiv oppvarming, og kan minne litt om radiatorer, men virker på helt andre prinsipper. Ovnen drar inn kald luft nedenfra, og på grunn av undertrykk sirkuleres varm luft inne i ovnen. Varmt vann føres gjennom en mindre tank nederst i konvektoren, som er omgitt av finner i aluminium. Disse gir en større kontaktoverflate med luften rundt, og fungerer som en varmeutveksler.

Keramisk teknologi
Ovnen har en effekt på 220 watt, slik at du får det lunt og varmt inne. Ovnen drives av keramisk teknologi som gir deg automatisk kontroll over oppvarmingen hele dagen. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for å komme hjem til hus eller leilighet som enten er for varm eller for kald. Velg mellom tre temperaturinnstillinger for å få den perfekte innetemperaturen. Den digitale termostaten sørger for at du får den riktige temperaturen du ønsker, og med en praktisk 24-timers timer, hjelper den deg med å tilpasse varmen. Den brukervennlige skjermen med touchstyring sørger for at det er enkelt for deg å regulere romtemperaturen.

Slankt design
Med en bredde på kun 5,8cm får du bedre plass i hjemmet dit, og du kan også bruke ovnen i mindre rom. Det følger også med et veggfestesett slik at du kan feste ovnen på veggen. Konvektorovnen har hjul som roterer 360°, og med håndtak i hver ende er den lett å flytte på. På grunn av det gode hjulsystemet er konvektorovnen også meget stabil. Om den likevel skulle velte, vil en veltealarm gi beskjed om at noe er galt, og et eget Sicura-system vil automatisk slå av ovnen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle