Tid for utekjøkken

 
Tid for utekjøkkenDrømmeutekjøkken i Dekton så langt øyet ser. Vegger i Dekton Zenith, gulv i Dekton Nilium og utekjøkken i Dekton Orix.
Utekjøkken er den ultimale oppgraderingen av uteplassen, men det norske klimaet setter materialene på prøve. Her er tips du bør få med deg før du setter i gang.

 Utekjøkken av Dekton Kelya. Foto: @nytthem

Benkeplaten er den delen av utekjøkkenet som eksponeres mest og dermed også må tåle mest. Selv om sommeren byr på plussgrader, blir utekjøkkenet stående igjen ute når vi trekker oss inn foran peisen om vinteren. Dekton er en merkevare som består av ultrakompakte plater, produsert av naturlige mineraler. De høyteknologiske platene har høy bestandighet mot UV-stråler, høy ripefasthet, flekkbestandig og ild- og varmebestandig. Dekton kan brukes til benkeplater, gulv, vegger, fasader – med andre ord vil ditt utekjøkken med plater fra Dekton holde seg like fint og helt året rundt.

 Dette funksjonelle, fine og vedlikeholdsfrie utekjøkkenet i Dekton Kelya setter prikken over i’en på den ellers flotte uteplassen. Foto: @nytthem

Over 60 forskjellige farger gjør at du kan tilpasse utekjøkkenet til din stil og uteplass. Til benkeplate anbefales 2 cm eller 3 cm tykkelse. Dekton finnes også 4 mm, 8 mm og 12 mm, som er praktisk om du ønsker å kle inn skapfronter, eller sette opp en bakvegg i samme farge.

 Dekton Aura skaper en flott helhet til dette stilfulle utekjøkkenet. Foto: @lifestylebyl

Cosentino har stort fokus på bærekraftig produksjon, og 1, 45 millioner m2 av den totale produksjonen inneholder resirkulerte eller gjenvunnet materiale. I tillegg resirkuleres 100 prosent av vannet som brukes i den industrielle prosessen. 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår