Tips til gangen

 
Tips til gangen
Gangen skal være både praktisk og innbydende. Med våre smarte og funksjonelle system er det enkelt! Lag et system som passer familiens behov og legg til skyvedører om du vil skjule det hele.

(Kilde: Elfa)

Så er det bare å senke skuldrene og ta i mot gjestene med en ryddig og hyggelig gang.

Her gir vi deg noen tips til hvordan du lager orden i gangen:

  • Start med å skaffe deg oversikt over det som skal oppbevares. Mange jakker og kåper, brettede plagg og skjerf? Eller vesker, sekker, paraplyer og sportsutstyr? Tilpass oppbevaringen deretter.
  • Ta deg tid til å tenke etter; hva er det logisk å oppbevare i gangen? Kanskje det er ting der som heller bør oppbevares et annet sted?
  • Sørg for plass til alle skopar. Når vi sparker av oss skoene rett innenfor døren i gangen blir det fort kaotisk og ikke det førsteinntrykket du vil at gjestene skal få av hjemmet ditt. Trikset er å bruke hyller, stativ, bøyler eller kurver over gulvet.
  • Gi de tingene du bruker hver dag sin faste plass, f.eks. lommebok, nøkler og hodetelefoner. Da slipper du å bruke tid på å lete etter dem når du har det travelt.
  • Det du ikke bruker så ofte – legg det på øverste hylle!
  • La alle i familien få hver sin hylle eller kurv der dere kan tømme lommer og legge fra dere ting når dere kommer hjem. En egen krok til veske eller skolesekk er praktisk for å unngå snublefeller på gulvet.
  • Få ting opp fra gulvet. Færre ting på gulvet gir et ryddigere inntrykk og gjør det enkelt å gjøre rent.
  • Skyvedører med speil reflekterer lys og gir følelse av et større og lysere rom – perfekt i en liten eller smal gang!
 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår