To lekre kjøkkenmodeller fra danske DESIGNA

 
To lekre kjøkkenmodeller fra danske DESIGNA
Vi er på europatoppen i oppussing. Hele fire av ti norske husstander pusser opp hvert år. Er du en av dem som tenker på å fornye kjøkkenet, er Carbone og Selene fra danske DESIGNA løsninger som både er klassiske og som glir rett inn årets trender.

En undersøkelse fra Prognosesenteret viser at av Norges 2,4 millioner husstander pusser mer enn 40 prosent opp i mindre eller større grad i løpet av et år.

Sabone og Carbone glir rett inn

Kjøkkenet er et yndet oppussingsobjekt, samtidig som at det er et rom som skal holde seg både i kvalitet og uttrykk i mange år. Kjøkkenløsningene Selene og Carbone fra Danske DESIGNA glir rett inn i årets trender, samtidig som de har et klassisk uttrykk som ikke blir gammelt.

– Med Selene får du svært godt gjennomtenkt design. Her har vi funnet frem til de beste måtene å kombinere oppholdsplass og oppbevaringsplass på en diskret og lekker måte,  sider designer Brigitte Kürzel hos DESIGNA A/S.

Også som Bricks

Selene-serien kommer også som Bricks-løsning. Bricks er DESIGNAs unike måte å la deg fritt sette sammen moduler til å matche dine egne ønsker. Carbone er kjøkkenløsningen for deg som virkelig ønsker å gjøre kjøkkenet til hovedattraksjonen i hjemmet.

­– Carbone er et nøye uttenkt og funksjonelt kjøkken for feinschmeckeren, med stort fokus på detaljer og kvalitet, sier Kürzel.

DESIGNA har nå 19 butikker over hele Norge, der du kan møte kjøkkeneksperter som hjelper deg fra idé til ferdig installert kjøkken.

Husk disse 5 gode rådene når du velger den optimale kjøkkenløsningen

I år er farger trendy, men velg det du vet du vil like i mange år fremover.

Ikke glem det praktiske – tenk nøye gjennom hvordan du bruker kjøkkenet og velg utforming deretter

Ledig plass er gull verdt – sørg for nok benkeareale.

Kjøkkenløsninger som i stor grad lar deg bestemme plassering av skuffer og skap er gull verdt

5.  Sørg for stor nok kjøkkenøy hvis du skal ha det – du bør helst ha plass til skuffer og skap på begge sider    

Carbone er et funksjonelt kjøkken for feinschmekeren med utsøkt kvalitet og detaljer som for eksempel benkeplate i rustfritt stål. Veiledende pris inklusiv skap, sokkel og benkeplate fra kr 45.540,-.

Hvitevarer, vask, armatur og belysning kommer i tillegg.

Selene-kjøkkenet her har gjennomtenkte løsninger hvor funksjonalitet og oppbevaring er kombinert på en diskré måte.

Veiledende pris inklusiv skap, sokkel, håndtak og benkeplate fra kr 25.722,-.
Hvitevarer, vask, armatur, hyller og belysning kommer i tillegg.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår