Tre stiler som via himmel og jord fører oss hjem til Norden

 
Tre stiler som via himmel og jord fører oss hjem til Norden
Hvis kjøkkenet er hjemmets hjerte, så er baderommet lungene. En oase for avkobling og harmoni der vi kan puste ut og bare være – alene og fri med tankene våre.

Det som peker seg ut i årets baderomstrender er akkurat dette, men også at stilen og følelsen i huset og i omgivelsene rundt får større rom. I år blir det tydeligere enn noensinne at naturen er til låns og at det er vi som skal tilpasse oss miljøet – ikke omvendt.

- Før vi kaster oss inn i et baderomsprosjekt, stiller vi oss spørsmål som hvilken stil på innredningen som passer akkurat dette baderommet, i akkurat dette huset og på akkurat dette geografiske stedet. Lengselen etter det nordiske har nok aldri vært større, sier Maria Palm, Nordic Marketing Manager.

Klimaspørsmålet blir derfor ekstra viktig. Å velge bærekraftige materialer og spørre seg «Hva er egentlig nødvendig?» utmerker baderomstrendene 2021. Trendspanerne på INR spår hovedsakelig tre trender for nordiske baderom i 2021 og kaller dem Nordic Elements, Nordic Identity og Nordic Tranquility – alle med sitt unike særpreg og tilpasset nordiske baderom.

- Vi ser egentlig to hovedretninger. Den ene med inspirasjon hentet fra den nordiske naturen – den jordnære trenden Nordic Elements, respektive Nordic Tranquility som går mot grønt og blått. Den andre retningen, som vi kaller Nordic Identity, har mye av det svarte og maskuline i seg, som vi også har sett mye av de senere årene. Her står hvert individuelt element i fokus og følelsen skal være dramatisk.

Den 1. februar slipper INR sin nye katalog og her ser vi flere spennende produktnyheter som passer godt til baderomstrendene. I tillegg til en stor forandring i dusjsortimentet ser vi nye tilvalg til baderomsmøblene i serien GRAND. Henrik Gustavsson, Nordic Product Manager, sier:

- Interessen for benkeplater i spennende og bærekraftige materialer har eksplodert de siste årene. I løpet av kort tid introduserer vi tre vakre benkeplater i kvartskompositt til vår mest populære møbelserie, GRAND. De kombinerer det nordiske med påvirkning fra kontinentet og matcher kommende baderomstrender veldig godt.  

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle