Tre trendy tips til oppussing av badet

 
Tre trendy tips til oppussing av badet
Våren er høysesong når det gjelder oppussing av bolig i Norge, og hva er bedre enn å nyte den lyse årstiden i et delikat baderom som oser av skandinavisk atmosfære med funksjonalitet og kvalitet i skjønn forening.

I februar gikk Stockholm Furniture Fair av stabelen og denne våren er den skandinaviske, lyse stilen i fokus. Vi vil blant annet se enkelt, funksjonelt design, materialer i tre, lyse flater, luft og natur.

– I dag vil vi oppleve velvære på badet. Vi bruker mer tid på badet enn tidligere, og vi ønsker avkobling og ro fra en travel hverdag. Når man skal pusse opp eller lage nytt bad, er det aldri dumt å satse på enkle, rene flater fordi dette gir et elegant uttrykk og det er både funksjonelt og praktisk. Et bad skal tåle tidens tann, både visuelt og i forhold til slitasje. Det skal i tillegg være enkelt å holde rent og pent, forteller Marketing Manager Jacob Mortensen i danske DESIGNA.

I år feirer DESIGNA 25 år og her er deres 3 tips til innredning denne våren:

Hvitt og lyst er alltid populært
Hvit baderomsinnredning har vært populært lenge, og det er lett å skjønne hvorfor. En lys innredning er både trendy, praktisk og de rene linjene skaper et nøytralt og delikat rom. Med hvit innredning er det enkelt å sette et personlig preg og variere med for eksempel annet interiør i forskjellige materialer eller farger.

Ta med naturen inn på badet
Den skandinaviske stilen hvor naturen er i spill med materialer i for eksempel tre, er en gjenganger i trendbildet. Materialer i tre vil være med på å myke opp rommet og skape en varm atmosfære.

En miks av det helt lyse og det sorte
En god miks av lys og mørk innredning på baderommet er et tidløst og sikkert valg. De mørke nyansene setter et elegant preg, og skaper en spennende kontrast i kombinasjon med hvite flater eller materiale i tre.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår