Trendalarm! Lyst og luftig med glassdører inne

 
Trendalarm! Lyst og luftig med glassdører inne
Å skifte noen innerdører med glassdører er en minioppussing som utgjør en stor forskjell når det gjelder romfølelse og lys i hjemmet. Det er både raskere og rimeligere enn å rive vegger eller sette inn større vinduer.

Våg å åpne opp, slipp lyset inn og gi hjemmet en gjennomgående følelse av rene linjer. Glassdører inne gir en helt unik stemning ved at dørene kan lukkes uten at rommene føles avstengt. Interiør-trendene trekkes mot de naturlige, minimalistiske og åpne rommene. Når de tradisjonelle inner-dørene skiftes ut med dører i glass, får hjemmet helt nytt liv

Ta en titt på innerdørene dine og se for deg hvordan det ville bli å bytte dem ut med glass-dører. For eksempel er det både praktisk og estetisk med pardører i glass mellom en spisestue og stue, eller mot kjøkkenet. Det vil gi en åpen romfølelse og mer lys, men samtidig la deg stenge av et rom og redusere støy, noe du ikke kan med en åpen planløsning. Mulighetene og modellene er utallige. Ønsker du kun å slippe lyset inn, men unngå innsyn, er sandblåst glass et godt alternativ.

Det er langt rimeligere å skifte ut noen dører enn å rive en vegg eller installere større vinduer for å oppnå et lysere og romsligere innemiljø.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår