Trendy med tøffe fargevalg

 
Trendy med tøffe fargevalgUPSIDE DOWN: Den nye fargekolleksjonen til Pure & Original byr på spenstige farger med mye pigmenter. Foto: Pure & Original Paint
Som kjent er 2020 året fargene sniker seg inn i norske hjem igjen. Vi er gått lei hvite vegger og fyller istedenfor rommene med farger som skal gi dem en spesiell personlighet og atmosfære.

Tekst: Anna Leikanger Voje, Pure & Original

Et godt eksempel på dette er samarbeidet mellom fargedesigner Dagny Thurmann-Moe, Siri Zanelli fra det London-baserte arkitektfirmaet Collective Works og malingsprodusenten Pure & Original.

Tilrettelegger for personlige uttrykk
Samarbeidet mellom Thurmann-Moe, Zanelli og Pure & Original har skapt en fargekolleksjon for de fargeglade. Kolleksjonen heter Upside Down, og lever opp til navnet sitt. Vi ser et himmelrike av pigmenterte, tøffe, levende farger med stor personlighet. Det har blitt trendy å tøye strikken helt ut og gå for et personlig uttrykk i hjemmet, noe som blir hyllet og tilrettelagt for i denne kolleksjonen.

Vidt fargespekter
I det siste har det vært mye sort, hvitt og grått i de norske hjem. Det ser vi lite til i Upside Down-kolleksjonen. Fargene beveger seg fra forskjellige nyanser av dempet grønn, til ferskennyanser av rosa, mer pigmentert sennepsgul, lavendel og den levende Yves Klein-blåfargen. Kolleksjonen har en bred blanding av farger, og kan brukes til å skape rolige, eksentriske, historiske og moderne paletter.

−  Vi unngår sort, hvitt og grått, fordi de skaper for mye kontrast. Det er lettere å skape et harmonisk og avslappende uttrykk hvis du unngår gråtoner, som er i høy kontrast med fargesirkelen, sier Dagny Thurmann-Moe.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle