Trykk, vri og dusj

 
Trykk, vri og dusj
Grohe Rainshower Smartcontrol tilbyr 3D dusjing: Drücken, Drehen, Duschen - de tyske uttrykkene for trykk, vri, dusj. Den innovative trykk knapp teknologien betyr at personlig tilpassning av dusj opplevelser har aldri vært enklere.

Denne alt-i-ett-løsningen imponerer ikke bare med sin innovative teknologi. Dens organiske design setter også tonen for en avslappet dusjopplevelse .

 

Intuitiv og komfortabel betjening

 

Grohe Rainshower  Smartcontrol  består av et praktisk design og en svært enkel trippel-knapp som gjør det mulig å kontrollere og lagre alle ønskede dusj innstillinger. En kombinert trykk-og-sving knapp starter strømmen av vann og kontrollerer flyte volumet. Dens riflete overflate betyr at knappen kan lett bli vridd selv med våte fingre. For å stoppe strømmen av vann, trykker du bare på knappen igjen; valgte strømningshastighet  innstilling forblir lagret til neste gang.

 

Stråle mønster kan også velges direkte ved å trykke på trykk knappen, noe som betyr at justering av stråle platen ikke lenger er nødvendig. Blande flere strålemønstre  - for eksempel den milde Grohe PureRain spray og stimulerende Trio Massasje instilling – er også lett. Hydromassasje  spray kombinerer virkningen av to massasje spraydyser  med den dynamiske Grohe Bokoma spray. A bytte mellom hodet- og hånddusj  er like enkelt ved å trykke på den respektive knappen. Alle kontroller er merket med selvforklarende  symboler og gir intuitiv betjening, noe som gjør dette innovative dusj systemet en fryd å bruke.

 

Den nye fleksibiliteten I dusj sektoren

 

For å skape den ultimate dusjopplevelsen , kombinerer systemet en GROHE Rainshower  360 DUAL hodedusj  med Grohe Power & Soul® hånddusj . Med målene 360 x 220 millimeter, er den pastill-formede hodedusjen  en perfekt match for de organisk flytende linjene av styreenheten . Metall dusj ansiktet fullfører  det sofistikert utseende.

 

Grohe Rainshower  Control vil om kort tid også være tilgjengelig som en MONO variant. Mens utgangspunktet bruker den samme vann teknologien som DUO-versjonen, vil denne modellen bare ha to knapper, gitt at dusj hodet vil utelukkende levere det milde Grohe Pure Regn sprøytemønsteret..

 

Påvist Grohe teknologier for sikker dusjing

 

Grohe Rainshower  Smartcontrol  dusj systemet er utstyrt med Grohe TurboStat®-teknologien. Metall termostat håndtaket gjør det mulig å stille inn og justere vanntemperaturen . Den foretrukne temperaturen nåes i løpet av brøkdeler av et sekund, og vil holdes konstant selv ved varierende vanntrykk. En SafeStop knapp forhindrer brukeren i å øke vanntemperaturen  ufrivillig til mer enn 38 grader. I tillegg fjerner CoolTouch® teknologi bevisst risikoen for skålding  ved å hindre de synlige metallflater mot oppvarming.

 

For ekstra komfort i dusjen, fungerer  toppen av styreenheten som en hylle for sjampo, dusjsåpe  og andre kroppspleieprodukter  som kan deponeres på XL Easyreach  dusj brett. Laget av herdet glass, kan brettet tas av for enkel og grundig rengjøring - et fint eksempel på brukervennlig funksjonalitet pakket i et spennende futuristisk utseende.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår