Utvider sortimentet med nye dører i sort matt look

 
Utvider sortimentet med nye dører i sort matt look
Den danske kjøkkenleverandøren DESIGNA utvider nå sitt sortiment med nye lekre dører i sort matt look. Carbone heter de nye dørene og kommer med ny og innovativ motstandsdyktig overflater som gjør at dørene egner seg svært godt til både kjøkken og bad.

Den nye modellen Carbone har helt likt design som Scuro som ble lansert tidligere i år, men i motsetning til de håndtaksfrie dørene til Scuro, er Carbone designet for å kunne montere håndtak. Det gir enda flere muligheter for å leke seg med designet og å sette sitt personlige preg på kjøkkenet eller baderoms innredningen.

Begge modellene har den nye motstandsdyktig overflaten og kommer i sort matt utførelse.

Den nye overflaten sikrer blant annet at overflaten er mindre mottakelig overfor riper og klissete fingre, hvilket kan være en stor fordel for travle og hektiske småbarnsfamilier.

Trend med kontraster
Ifølge designer Brigitte Kürzel hos DESIGNA, er de mørke tonene blant de største tendensene innen kjøkkenmote, hvor fokus er å skape kontraster til de populære hvite nyansene på kjøkkenet.

– Selv om de hvite flatene fortatt er svært populære når det kommer til preferanser på kjøkkeninnredningen, er det også kommet et stort fokus på mørke fargenyanser som i samspill med de karakteristiske lyse, nordiske looken gir en flott kontrast og et varmt uttrykk, sier hun og fortsetter:

– Uansett om man foretrekker det stilrene håndtaksfrie looken eller om man foretrekker markante håndtak, er det nå mulighet for å velge fritt fra øverste hylle, forteller Kürzel.

Både Scuro og Carbone er utført med en MDF kjerne, forskjellen at Scuro måler 22 mm tykke dører, mens Carbone er 16 mm tykke dører. Begge modellene har den innovative og sorte matte motstandsdyktig overflaten. Om du ønsker andre farger på benkeplaten finnes det flere alternativer i laminatutførelse.

Carbone lanseres i løpet av januar 2017 hos alle DESIGNA butikkene.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår