Vanntett design til husets våtrom

 
Vanntett design til husets våtromAquarelle Oak Beige passer fint til den lyse veggen Aquarelle Soft Super White og naturlige materialer i en brunbeige fargeskala.
Vinyl på baderommet er et fullverdig alternativ – både på vegger og gulv. I januar 2021 lanserer Tarkett en helt ny våtromskolleksjon, som lar hver enkelt eksperimentere med mønstre, farger og personlige uttrykk.

Naturnært og lunt med tremønster 
Tremønstrede gulv skaper en lun og varm atmosfære på baderommet. Denne stilen kan lekkert kombineres med for eksempel vegger i fargen Super Soft White, i kombinasjon med naturlige materialer i en brunbeige fargeskala. Kolleksjonen inkluderer også nye, Marrakesh-inspirerte Carcassonne Concrete Blue. 
 Tremønstrede gulv skaper en lun og varm atmosfære på baderommet. Gulvet heter Aquarelle Oak Beige.   

Aquarelle Carcassonne Betongblå i Marrakesh-stil. Gulvet er tilgjengelig i tre og fire meters bredde. 

Vegger i duse farger, møter kontrastfylte gulvmønstre 
La gulvet ta en dominerende rolle i en ellers sober stil. Kontrastfylte og kraftige iQ Surface kombineres her med Aquarelle Velvet Blush, et veggmønster i duse farger, som minner om kalkede vegger. iQ-gulvene er anerkjent blant arkitekter, synonymt med et innovativt design og en helt ny måte å betrakte vinyl som materiale på. 
 Aquarelle Rustic Velvet er tilgjengelig i tre duse farger; Blush, Dusty green og Linen.
 Aquarelle Rustic Velvet minner om en kalket vegg og sammen med iQ Surface gir den en spennende kontrast til helheten. 
 iQ Surface har et kraftig, men samtidig finjustert mønsterbilde som ligner det kunstige steinmaterialet terrazzo. 

Rustikk med naturtroe stein- og betongmønstre 
Tarketts våtromsvinyl inneholder flere naturtroe stein- og betongmønstre. Aquarelle-gulvene har en teksturert overflate, som gir et realistisk uttrykk. Her kombineres røffe, industrielle elementer med detaljer i tre og duse farger. 
 Marmormønster for vegg og gulv er tilgjengelige i svart, hvitt, grått, beige og grønt. På veggen vises Royal Marble Light Beige, på gulvet vises Aquastone Grege.
 iQ Megalit har et mønsterbilde med store flak i glitrende nyanser som minner om mineraler.
 Big Brick Grey gir følelsen av et helfliset bad. Aquarelle er det perfekte valget på badet, da det er enkelt å vedlikeholde, og de få skjøtene gjør det også enklere å rengjøre. 
 Tarketts våtromsvinyl oppfyller bransjens strenge krav til vanntetthet. Aquarelle Raw Concrete Dark Grey har et betong-lignende mønster.

En oppdatert nyklassisisme 
Det er få interiørstiler som er like tidløse som nyklassisismen. Stilen kan markeres ved å kombinere romantiske mønstre på vegg, med stein- og betongmønstre på gulv. Tidsriktige vasker og armaturer tilfører rommet det lille ekstra. Den mønstrede veggvinylen kommer i tre ulike digitaltrykk som kan brukes som kontrastvegg, eller kle hele rom – for en gjennomført stil. 
 Mønsteret på Aquarelle Nostalgia våtromsvegg i Dusty Green varierer i fargeintensitet. Dette er for å gi følelsen av et gammelt håndtrykt mønster. 
 Her kombineres den mer romantiske Nostalgia i Dusty Green på veggen med steinmønsteret Raw Concrete Dark Grey på gulvet. 

I tillegg kommer veggvinylen i tre ulike digitaltrykk som kan brukes som kontrast-vegg, eller kle hele rom. Mønsteret her heter Aquarelle Magnolia Light Grey.

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår