Varme karbad og den ultimate vinternytelse

 
Varme karbad og den ultimate vinternytelse
Duravits badekar fra de nye seriene DuraSquare, Luv og Shower+Bath inviterer til boblebad, og muligheten til å virkelig skjemme seg selv litt bort.

Når temperaturen synker ute, virker lange, varme karbad stadig mer forlokkende, og de sjenerøse badekarene fra Duravit innbyr nettopp til slike herlige, varme pauser. Utnytt de mørke ettermiddagene og de kalde gråværsdagene, og skap din egen spa-opplevelse hjemme på badet.

Duravits badekar fra de nye seriene DuraSquare, Luv og Shower+Bath inviterer til boblebad, og muligheten til å virkelig skjemme seg selv litt bort. Kar er fremstilt i det innovative materialet DuraSolid, som føles behagelig, varmt og komfortabelt å sitte i. I kombinasjon med Duravits nye Air Whirl- og lydsystem, som kan integreres i både DuraSquare og Luv-karene, sikres den perfekte avslapning og livsnytelse, uansett hvor kaldt og mørkt det måtte være utenfor.

Gjør inntrykket komplett med den nye servanten Luv, som med sin rene enkelhet passer perfekt til den skandinaviske stilen. Cecilie Manz, designeren bak Luv-serien for Duravit, har klart å skape en baderomsserie som på vakkert vis forener nordisk minimalisme og tidløs eleganse. I tillegg til servant, inkluderer Luv-serien også møbler, som og bærer tydelig preg av Manz’ sin særegne følelse for materialer og form. Skapene fås i ulike størrelser med individuelt tilpasset interiør, og benkeplater i kvarts og amerikansk valnøtt. Sistnevnte blir en spesielt flott kontrast til den hvite servanten.

1. Frittstående badekar, DuraSquare fra Duravit, 185 x 85 cm, 54.369 NOK
2. Dusj og badekar, Shower+Bath, design EOOS for Duravit, 170 x 75 cm, 70.300 NOK
3. Frittstående badekar, Luv, design Cecilie Manz for Duravit, 180 x 85 cm, 54.932 NOK
4. Servant og møbel, Luv, design Cecilie Manz for Duravit, 40 x 60 cm, til sammen 59.557 NOK

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle