Varmende murpeis - Inspirert

 
Varmende murpeis - Inspirert
Flakkende lys, knitring, og den herlige varmen. Å fyre opp i peisen er en av de beste måtene å skape en hjemmekoselig stemning på. Med en murt og pusset murpeis gir du både komfort og glede til ditt hjem.

Finja har utarbeidet en inspirasjonsbeskrivelse for å bygge en murt og pusset peis. Beskrivelsen inneholder alt du må vite og skaffe til veie, fra grunn til ferdig murpeis.

Hva inspirerer deg?

Murpeisen kan mures med glatt overflate eller helt opp til taket. Velg om veggene skal være moderne glatte eller grovpussede for et gammel utseende. Du kan også lage en vakker gnistfanger ved å støpe betongskiver og legge dem som fliser foran peisen.

– Murpeisen er en vakker interiørdetalj og blir raskt et sentralt sted i hjemmet for hygge og samkvem. Takket være den murt og pussede konstruksjonen beholder den varme i mange timer, sier Veronica Jensen hos Finja.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår