Velværeøyeblikk med den nye armaturserien hansgrohe Vivenis

 
Velværeøyeblikk med den nye armaturserien hansgrohe VivenisEn forfriskende vannopplevelse krever ikke alltid en dusj. Den nye armaturserien hansgrohe Vivenis lar en luftig vannstråle strømme ned i vasken i en bred bue.
Klart vann renner ut av en kilde i fjellet. Du har umiddelbart lyst til å stikke hendene under strålen - en sanselig opplevelse som få kan motstå.

Med den elegante og diskret buede tuten etterligner det nye armaturet hansgrohe Vivenis en mild foss. Det oppstår en bred stråle som oppfordrer deg til å gi deg selv til denne naturopplevelsen: Oppfrisk hendene og ansiktet og nyt et følelsesmessig øyeblikk med elementet vann.

Kombinasjonen av det fine grepet og den brede, men flate tuten understreker armaturets naturlige enkelhet. Den innovative AirPower-teknologi beriker vannet med luft, slik at denne strålen - WaterfallStream - består av myke, fyldige vanndråper. I tillegg betyr EcoSmart-teknologi at vannforbruket er så lite som 5 liter per minutt. hansgrohe Vivenis-armaturer fås i tre overflater: krom, matt sort og matt hvit. Med forskjellige armaturhøyder for vasken og armaturer til badekar, dusj og bidet, kan hele badet dekoreres fleksibelt og i samme stil. Den organiske designen har vunnet en reddot design award 2021.

hansgrohe Vivenis er godkjent for drikkevann i Norden og klar til salg.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår