Venter nærmere 7.000 besøkende til Boligmesse i Vardhallen

 
Venter nærmere 7.000 besøkende til Boligmesse i VardhallenMange messebesøkende kommer for å snakke med ekspertene ansikt til ansikt.
9.-11. februar blir det Boligmesse i Haugesund, og prosjektlederne Rudi Rørstad og Ronny Bjørnsen lover en flott og inspirerende messe.

– Det kommer over 80 utstillere, som alle vil gjøre sitt beste for å dele av sin ekspertkunnskap. I år har vi spesielt mye innen utemiljø, enten du trenger solskjerming, en entreprenør for å bygge om hagen eller ønsker en vinterhage for å nyte uteplassen hele året, forteller prosjektlederne fra arrangøren Compass Fairs AS.

Ellers kan man finne inspirasjon til både kjøkken, bad, stue og garderobe – for å nevne noe. Og er du ute etter å kjøpe deg et helt nytt hus, blir det gode muligheter for å slå av en prat med en av de 11 husleverandørene som kommer på messen. En av husleverandørene, Trygve J. Sjøen, lanserer for eksempel et helt nytt prosjekt bestående av seks eneboliger, som har en fantastisk utsikt ut mot Haugesund og Røvær.

Rørstad og Bjørnsen tror helgens messe vil fenge mange fra Haugalandet, og venter stor pågang gjennom hele helgen.

– Vi tror og håper på et sted mellom seks og syv tusen besøkende i løpet av helgen, sier Rørstad.

Spennende konkurranser
Både lørdag og søndag skal Otto Robsahm, kjent fra TV-programmet «Sinnasnekker’n», holde foredrag der han deler av sin kunnskap og gir publikum gode råd for å komme i gang med sine boligprosjekter.

– Otto skal også kåre messens Handygirl og Handyman, og det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte, sier Bjørnsen.

Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon til samme tid søndag.

Deler ut Samsung-produkter for 50.000 kroner
Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen, og nytt av året er at vi trekker en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp – fanger du en ballong med premielapp i, så er premien din, frister prosjektlederne.

Barneparken er også åpen, og der blir det arrangert morsomme aktiviteter for barna mens foreldrene blir inspirert.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår