Vi gir deg raske tips til enkel og effektiv rengjøring i sommer

 
Vi gir deg raske tips til enkel og effektiv rengjøring i sommer
Synes du det blir mye oppvask om sommeren? Med sommer, sol og varmt i været frister det lite å stå inne å vaske opp etter en god middag. Med en Quooker på kjøkkenet sparer du tid på rengjøring, slik at du kan tilbringe tiden ute sammen med familie og venner.

Hva smaker bedre enn grill- og sommermat? Under matlaging om sommeren er det mange kjøkkenredskaper som er i sving når alt fra kjøtt, fisk og salat skal kuttes. Det som ikke er like morsomt i etterkant er all oppvasken. Men fortvil ikke, du er ikke den eneste som er lei av å vaske opp kjøkkenredskaper eller skrubbe brente grillrester som sitter fast på redskap, bestikk, tallerkener eller ildfaste former.

Kniver og skjærebrett skinnende rent på 1-2-3
Med en Quooker-kran kan du vaske kjøkkenredskapene dine skinnende rent på et øyeblikk, og med det kokende vannet rett fra kranen går det raskt å sterilisere både skjærebrett og kniver. Det gjør at du kan bruke samme skjærebrett og kniver til ulike råvarer, uten bekymringer for at bakterier eller andre mikroorganismer skal ødelegge maten.

Enklere rengjøring med Ildfaste former, grillredskaper og stekepanner
Fastbrent fett og matrester i ildfaste former eller på grillredskaper kan ta motet fra de fleste, men med kokende vann oppløses dette hurtig. Grillredskaper og ildfaste former kan settes i bløt sammen med litt oppvaskmiddel i kjøkkenkummen, fyll deretter med kokende vann fra den kokende vannkranen. La dette stå å bløtgjøre seg til det enkelt løsner av seg selv, vask deretter bort de siste restene med en oppvaskbørste.

- Stekepannen er ofte i bruk om sommeren og fettrester fra blant annet stekt kjøtt kan være vanskelig å fjerne. Bruk det kokende vannet til å rengjøre stekepannen så vil du se at det gjør oppvasken litt enklere, forteller Peter Bjørno, landesjef i Quooker Norge A/S

Ikke glem oppvaskutstyret
Husk å skylle oppvaskbørster, svamper og kluter i kokende vann fra Quooker-kranen, så sikrer du deg en ren og bakteriefri oppvask.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår