Vinylgulv i nye, lekre mønstre

 
Vinylgulv i nye, lekre mønstre
Nå flytter Tarketts vinylgulv inn i alle hjemmets rom. Det visuelle uttrykket bestående av geometriske former i en velbalansert fargepalett, tilfører interiøret en følelse av kreativitet og lekenhet.

Kjøkken og gang – det er der vinylgulvet har fått sin plass fordi det er så slitesterkt og praktisk. Med de nye mønstrene i Tarkett Trend og Starfloor Click inntar vinylgulvet en ny posisjon i hjemmet. Mønstrene passer godt både på soverom, barnerom og i stua.

Tarkett Trend-kolleksjonen skiller seg ut, med spennende mønstre og farger. Her finner du blant annet mønster inspirert fra Marokkanske fliser. Cube Tile er tilgjengelig i to farger og er et spennende grafisk mønster med 3D-effekt, som gir en følelse av kreativitet og lekenhet. En annen Trend-nyhet som er helt rett i tiden er Henna med hexagonformer på betongmønster med tatoveringseffekt. Henna er tilgjengelig i tre nyanser av grått.

Starfloor Click er et klikkvinylgulv som er enkel å legge, vakkert og svært slitesterkt. Det kan til og med legges over det gamle gulvet hvis overflaten er plan og hard. Blant nyhetene finner du blant annet to nye tremønstre med preget overflate: Alpine Oak og Lime Oak. Pregningsteknikken gir et svært naturtro resultat, og tilfører et vakkert særpreg til interiøret.

Retro Grey Beige er et populært mønster som nå finnes i en orientalskinspirert nyanse, og den lyse fargen passer godt inn i den nordiske stilen. Tenk vakkert håndverk, hjemmekoselig og innbydende.

Blant nyhetene er mønsteret Cube 3D som med sine geometriske former skaper en optisk effekt.

Både Starfloor Click og Trend-kolleksjonen er ftalatfrie og bidrar til et godt innemiljø. I tillegg til å
være myke og behagelige å gå og stå på, er disse vinylgulvene enkle å rengjøre. Den sterke overflate-behandlingen sørger for et meget enkelt vedlikehold. Støv, grus og gress kan enkelt fjernes med mopp og vann. Vinylgulv lager lite lyd og egner seg derfor godt til for eksempel barnerom. 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår