Walk in-dusj og badekar i ett

 
Walk in-dusj og badekar i ett
Med den nye smarte Shower + Bath-kombinasjonen, lykkes Duravit nok en gang med å forene innovativt baderomsdesign med optimal utnyttelse av plass.

Shower + Bath, som er designet av EOOS, er walk in-dusj og badekar i ett. Når man åpner den integrerte glassdøren mot innsiden av badekaret, forsvinner den under en vanntett boks som kan plasseres på glassdøren og badekarets kant, slik at den utgjør et behagelig sete og/eller ekstra hylleplass.

- Den komfortable boksen kan brukes som sitteplass, men har samtidig den ekstra funksjonen at når du slapper av i badekaret kan den brukes som et justerbart rygglene, eller som en hylle, fordi den kan beveges langs hele badekarets lengde. Når døren er lukket, kan karet brukes som badekar eller til fotbad. En mekanisk sikkerhetslås garanterer at glassdøren ikke åpnes ved et uhell når avløpet er stengt, eller når du tar et bad, skriver Duravit i en pressemelding.

- Shower + Bath er utrolig funksjonelt og allsidig, noe som understrekes av den presisjon som karet er produsert med. Materialet DuraSolid A gjør det mulig å designe produkter med slanke, raffinerte kanter. Selve karet samt sokkel og paneler er alle laget av det solide materialet. De kompakte ytre dimensjonene på 170 x 75 cm, gir plassbesparende installasjonsmuligheter, og sikrer at denne nye løsningen er en fullgod erstatning for et konvensjonelt badekar når du pusser opp badet, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår