Weber World Store åpner på Bauhaus

 
Weber World Store åpner på Bauhaus
Bauhaus kan i samarbeid med Weber invitere til Weber World Store som er det største butikkonseptet for Weber i Norden og den største satsing på kundeopplevelse i butikk noen gang.

Weber World Store er på 100 kvadratmeter og vil åpne førstkommende lørdag 28.april kl.12.00 på Bauhaus på Liertoppen og i Vestby. Det blir offisiell åpning av Weber World Store med «klipping av snor» på Bauhaus førstkommende lørdag. Grilleksperter fra Bauhaus og Weber vil være tilgjengelig denne dagen med råd og tips samt servere noen gode tilbud og ikke minst smaksprøver fra grillen.

Med Weber World Store ønsker man å invitere kundene inn i Weber sitt grillunivers og vise hvor sosialt det er å grille. Her vil folk få inspirasjon, grill kunnskap og matglede. Med dette butikkonseptet får man presentert hele bredden i Webers sitt konsept på en god måte slik at kundene kan få inspirasjon og hjelp til å finne de produktene som passer akkurat for dem. Fra kl.12.00 til 15.00 fyres opp en Genesis II og den heit nye Pulse grillen.

Foruten noen deilige smaksprøver vil publikum få mer informasjon om hvordan grillene fungerer i praksis. Alle Weber World Store har også et eget grillkurs som vil bli gjennomført i butikk. På disse kursene lærer deltagerne nye tips og triks slik at de får forbedret sine grillkunnskaper og spise en 3 retters middag som de har vært med på å tilberede i en sosial og hyggelig atmosfære.

På lørdagens åpningsfest blir det goodie bags til de første 50 handlende helt til lageret er tomt. Til de 20 første som kjøper en Genesis II eller en Spirit på åpningsdagen har vi startpakke til en verdi av over 1.100 med på kjøpet.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår